Seon pirun tärkijää tehä ennakkoarvijo liemiruuvan tarpeesta näen kulutusjuhulan lähetessä. Pittää tehä tarkka laskelma. Ottaa kaekki tarkasti huommijjoon. Kuluttajien imukyky ja niijen määrä.

Olisihan se vallan kamlaa jos liemet pääsisi loppumaan kesken kaeken. Alakohan ei oo pyhinä aoki, niin mitempä sitä lissää pyhinä hommaa. No Musta pullo? Mutta seon niin katkeraa ryypätä kun siinä on sitä ylihintaa.

Onhan se saatanaa että joku kerrää voetot toesen janon sammutukseen. Oli miten oli, mutta näen se on että parempi on jo eeltä käsin varrautua sen pahimman varalle.

Jo vanaha kansa muisti, että viinaa täönnä saavit ja lekkerit. Sillon ei pääse synkkyys yllättämään. Ehtii sitä synkistellä sitten juhlien jälkeen .

Mutta erikoenen paenotus pittää panna aeneihen riittävyyvelle. Kun on sopivat pohojat niin sitte maestuu jo vaekka ihimisenjälestä tiputettu pontikkam kissanraavolla käötettynä. Saattaapa maestuva aevan enkelten juomalta.

Jaa maesteleekohan ne enkelit? Kaippa ainakin semmonen tosi pöhönä-Kalle, joka täällä on ollu jatkuvass pienessä. Jos se on päässy Pietarin kontrollista sinne salin puolelle, niin luulen että kyllä se niitä jeesuksen viinejä ainakin? Vettähän se tosin oli, mutta harvoikos sitä liijotellaan.

Kun näen on, niin pitkäripaseen siitä jotka aikovat Jussin viettää muun kuin rillimakkaran kera. Olkoon liemet sakeita ja makeita. Siitä se lähtee. Uskoo -O-