tämä keskikesän suuri juhula. Kohta vetastaan liput salakoon ja pullo pohojilleen. Jos aene on juhulan suuruuven huommioonottajen, tarpeeksi ärtsyä. Niin se on siinä! Eikä oo parantelemista.

Tietenki jos on treenijä takana ja kova kunto kestämään erilaesija liemiruokija, niin sammumista voe siirtää muutaman melekeen.

Sittenhän seon toenenryhymä joelle Juhannus on suurta panojuhulaa. Kalu kourassa hypätään naaraalta toeselle. Ja jos ei muuten onnistu niin otetaan väkisin. Säälittävvää porukkata. Nykyvään kyllä naaraessaki on niitä kalunmetästäjiä. Rahat poes ja tili kasvaa. Eipä heitäkkää voe kovinkaa korkijalle notteerata.

Sitte on nämä Tosimiehet jotka urhijasti seilaavat vettenpäällä kalijossaan. Tottahelevetissä kalija kusettaa. Siinä venneessä vaen seisommaan ja sepallusta aoki ja sehän on menova. Tyhyjä paatti löytyy aekannaan ja tilastot kasvaa, Tuskin nyt ennätyksiä? Kolija ilima pittää urhot saonan lämpimissä.

Sittenhän näen juhannuksena on nämä vataset. Saatana , talla pohojjaan. Pelastukkoon kuka kerkijjää. Uusi formulatoevo tullee. Kukas se kortilla aijaa? Näen se Kimihi ottaa kurvit. Kolin kolin ja hiljaesuus.Seoraavaksi ääntää kirkonkellot.

Oeshan noeta ilimijöetä kesäyössä. Jokkaenen ne tietää että eipä noesta. Se on vaen hyvä ettei hinkuta mihinkää. Ei vituta hetikää niin palijo kun pistää kötälleen. Ei siinä aenakkaa häviä= Uskoo -O-