Ei tt tolokkuva tästä kesästä. Kasvihuoneilimijön kuumat tuulet pyyhkii pitkin takaraevua. Kuummia rakketa puottaa taevvaan täyveltä ja äänestäjät tarpoo naorussa suin antamaan aenovansa.

Suvivirren herkät sävelet soettellee jokkaesen korvissa. Poessa on rokinrämpytys ja kalijankittaus. Kirkkain ja ryhtikkäesn olemuksin itte kuki kantaa elämän alttarille sen jonka on synymässään saanut...äänensä!

Monenlaesta ärinnää ja porinnaa kuuluu äänestyspaekalla. Äänijen sorasoentu yhtyy EU vastustajien mieltäosoittavaan parkuun.

Hiljaisimmat äänet haluavat äkkijä uurnan pohjalle. Mutta änkyrä äänet koittavat manipuloija epävarmoja äänijä laulamaan heijän nuotilla.

Sitten illän hämyssä kun kaikki äänet alkaa olla uurnan pohojalla, niin alkaa kauhijat orkijat. soenilaenen koettaa kuristaa kepun ja urpilaenen palijastellee paekkojaan. Verkkosukat vilahtellee jopa tussukin, mutta vakaat ristilliset koettavat saaha rukkouksen voimalla soenilaesija antaotummaan.  Sehän ei kuitenkaa onnistu vaen soenilaenen pannee väkisin  ja aamenen päälle.

Vihtoen äänijen päästessä taas vapauteensa äänet jakautuvat kukin omaan kasaan. Ruottalaset huutellee Åålantija joukkoehin muuten ei taistelussa pärijää. Ouvot pienet äänet eivät saa enää mittään aikaan. Häpijästä ne paennuu maan alle ja pysyvät siellä. Ruviskukka ja apilapellot levijää laajalle ja se jos mikä on onneksi Suomelle. -O-