Jussi se vaen oottaa viettäjiiään. Vielä riittää viinaa ja vielä riittää kuntua paetti niillä jotka ovat saaneet jo kuttun raohansatamaan.

Tietysti se pikkusen menuva tihkasee tuo kolijahko sää. Mutta eläse mittää olipahan muutama urhoolinen suomalenen uskaltautunu uimaan. Ja päessään tietenki. Eihän sitä muuten suomalainen ole rohkija!!

Kylymähän se äkkiä kangistaa. Mutta sisäenen villapaeta lämmittää ja tuntuu niin mukavalle nukahtaa aaltojen sylliin. No, sehän on tietennii oma asija mitä sillä aenuvallaan tekkee. Ei oo immeisellä 9 henkijä niin ku kissalla.

Saapa hährä pääseekö saldo kuinka korkijalle tänä juhannuksena. Sehän taksa on ollu 20 korvilla per, jussi. Onpahan tässä aekaa ja bensa on halapaa ja polliisit vittumaesija, että pakkoon vaen voie puhalluttaa.

Vaen kun se vittumaenen polliisi hyökkää perrään kokkeilemmaan miten vanaha dasuni ottaa kierroksia. Ehän se pysy dasuni juopon hanskassa vaen sitä mennään ympäri ja ryminällä. Koppi täönnä kavereita ja jäläki onki pahan näköstä. Vaen kun on juhannus ja viina makijjaa.

Se ob tätä. Jussinaki. Tietää -O-