ei tieto olekkaa ennää valttija. Aevan uusi kulttuuri levijää sikalunssan laella ympäristöön. Uuvet opit ja käöttäötymismallit raevaavat tietään suurijenkin herrojen ajattelukonneistossa. Jopa tietokilpaelut valtaavat uusia käyttäytymismalleja. Ennää ei kysytä Tiijäkkö nää. Vaan nyt kysytään MUISTATKO?

Joo, pääkanisteri kävi hakemassa Kreikasta(vae mikä se oli?) uusinta  uutta polliittisseen käytäntöön. Tosin sitä on pienimuotosesti harrastettu jo omissa piireissä pitempään.

Tämä uusi malli antaa huikaisevija näköaloja tulevaisuuteen. Enää ei tarvitse suoraan valehdella vaen voe jättää ajatuksille liikkumavaraa. Jopa puolivillaisia huhuja voidaan keltaisessa lehdisössä käsitellä totena. Lööppejä voidaan vetää jokapäivä lehtiin ilman seuraamuksia. Taika sana  NIIN MINÄ MUISTAN. Tottuuven kanssa ei tarvitte olla mittää yhteyttä.  Muistia voidaan soveltaa mitä ihmeelisimpiin yhteyksiin.

Myös kaikki vanhat luurankot siellä poliittisessakaapissa menettävät nyt selvästi painoarvoaan. Alkaa olla höyhensarjaa ja sillä jos meinaa iskeä eipä vastustaja heilahda.

Muistini mukaan, tosin voi olla että muistan väärin. Niin en muistakkaan, mitä meinasin muistaa. Se kun tuo muistiluu tällä ijällä meinaa jo tementoetuva. Siispä kaekki tementikot valjastettakoon tärkeisiin tehtäviin. Ei tule pulmija muistin tähden. Ja jos muistaakin, niin muistaa väärin.

Jo iskelmänikkarit osasivat aavistaa tulevat tapahtumat. Se muuvankin kyseli hartaasti: Muistatkos Emma...Tarina ei kerro muistiko Emma ja jos muisti muistiko väärin.

Ai että. Nythän minä muistin! Voehan se olla niin jos ei oo toesella tappaa! Näen eppäelee -O-