Kyllä ne on nämä kaoniit ilemat saanu liikenteeseen monenlaeset perverssit ja häntäheikit. Semmonen ähinä ja puhina kuulluu luonnossa. Salarakkaat on korkijassa huuvossa ja rannalle jätetty kärsii helevetin tuskat.

Nykyväänhän se onki pyörhtäny sehhii homma päälajelleen. Enimmäkseen. Akat on rietautunneet semmosseen kiimaan että siinä on oksat poes. Iskuvalamiina vaanitaan jo kauppareissulla kohetta ja ei ku pöpelikköön taekka sitte muuhun suojassaan paekkaan. Aktija ei kuitenkaa suoriteta keskellä katuva.

Ja entäs homot. Ne on rietautunu aivan mahottommiin. Oekein mielenosotuskulukuveita ne värkkäät. Suklaasauma on kovassa kurssissa.  Se on oekein lailla tehtävä tasavertaseksi muihen saumojen kaa.

Sitte vielä pittää kaekelle saaha Jumalan siunaus. En tiijä minä kae oon höperö vanaha äijä. Tuntuu vaan niin kummalta että kaikki mikä ennen oli hävettävää ja jopa rangaistavaa, nyt on hyveitä ja kansalaiskuntoa osoittavia. Ei ainutta Töllösarjaa eikä elokuvaa jossa ei homostella.  Vallan merkilliseksi on maailma menny. No, Eikai sen väliä vaikka mä en siitä kaikkea ymmärräkkään. -O-