Oletko valamis? Onko hommattu jo kymmenenkiluva makkarraa ja muuta rillitavaraa. Pänikällinen nesteruokaa jonka rosentti on hyvin korkija. Tietenki pittää olla pikiölijyvä sääskijen ruokintaan ja heilinkarkotinta jos sattuu joku toesta sukupuolta oleva pyrkimmään liijan lähheiseen kontaktiin.

Tietysti pittää varata pelstusliivijä jos meinovvaa henkesä säelyttää. Jos nimittäen tullee vastustamaton halu veen varraan. Housuiksi on paras varata semmoset jossa ei oo sepalusta. Perkele eipähän pääse kukkaa irvimmään, että sepalus aoki sehhii hukku.

Jonkulaenen paattiki on hyvä olla Jussin varalle ja siihen suuri moottori, että saa semmoset vaohit että naapurin optimistijolla on välittömästi nurin kun porhallat siitä iholta.

Niin ja keskikesän huvituksiinhankuuluu tietenki muutaki örveltämistä. Nyrkkiraota on hyvä varata taskuun. Ei aokija rystyset kun semmosen kätöseen laettaa. Saatana että se tekkee vastapuolelle kommijaa. Veri lentää ja piipaa aoto antaa sommaa näkymää kesäiltaan värikkäen vilikuin.

Tietennii jos kunto alakaa loppuva jo alaku illasta niin tokihan Suomalesella tosi miehellä löytyy kättä pitempää. Parit kunnijalaokaokset hämysessä illassa tuo jo ylleisyvä mukavasti. Seki on yhteiskunnallisesti kunniakas teko kun työllistää pölliisia ja käräjänkävijöetä.

Ei kae siinä oo mittää raijaa Jussin päevän viihytys konsteista. Seon kommijaa lukija sitte lehestä seikkaperästä selostusta kuinka on jotakin aekaan saanu. Että pistkää valamistelut päälle. Vielä on aekaa. Kilijuki kerkijjää. Tullee halavaksi näenä lamanaekoena. -O-