Saakeli nyt eijoo assiit kunnossa. Ettei se sikalentsu oo käömässä kimppuun. Ehän minä tiijä mitä tämä on vaen kamala halu on vaen mennä röhönöttään sohovalle ja röhkimishalu on valtava.

Saparuva ei vielä oo iliimaantunu. Mutta seorannassa homma on. Naamahan on aena muistuttanu sijan pärstää, että se viirus voe olla niin ovela että se hakkeutuu semmosseen joka täöttää ulukoset puitteet.

Kyllähän tämän sikahommelin kestää. Mutta sitte kun ne keksi elevanttilentsun niin sitte pittääki mennä pakkoon. Tiijä sitte missä se pako on?

Kaekkija ne keksii nuo herrat joutessaan köyhemmän kansan kestettäväksi. Se on kova sana tänäpäevänä tuo muistamattomuus. Kuitenki syyvä pittää muistaa ja pyyhkijä perse. Neon ne elämän tärkeimmät seikat.  Muu on sitte sitä ohheistoimintaa.

Toki juuva pittää muistaa. Meikällä tuo juoma puoli on nykysiisä ylitoevoen. Saatana pitänee juhulija joka vuosi synttäriä, niin pyssyy hienoessa juomissa. Nythän tässä on pienessä sievässä ollunna jo viikko toesta. Vihijasin jo alussa oereisiin. Että ei se syy kaukana oo.

Sieviä siivuja kun vetelee, nii kyllä se 5 litraa kestää muutaman melekeen. Ei silti eivät ne näötä lissäyvänkää. Vaen kyllä se kesä mennee juomijen puolesta. Voehan se olla että tottuu hienoehin juomiin, niin se Kossu ei ennää maestukkaa.

Näkkeepähän! -O-