ja muut valokeinot päälle... Pitihän tuo jo arvata, tae ei etes avata, pelekkää faktaahan tuo oli jo ennakolta.

Mitäkö äijä nyt horinoe. No, näetä eoroviisuja. Niin kuin aena ennenki, kovasti ennakkoon uhottiin, että Lepsämän sakki on voettaja-aenesta ja on niin mahoton suosijo ja voe saakeli että me ollaan etevijä ja hyvijä. Pisteitä tullee ropisemalla ja voetonkalijoja saa juuva koko kansa viikkotolokulla.

Vaen ne nuo kisat pittää ensin käyvvä ja sitte kahtuva kelle niitä pointseja ropisee, kelle ei.

Ei ropissu säkkiin palijo mittää. Esityksen taputuksistaki sen jo huomasi, että ei oo kappale porukan mieleen. Joku suomalaenen ylleisön joukossa räpisti. Lepsät itte jonku verran mölisi.

Ei se tämä Norken kappalekkaa maeta kaaja. Ne häränpyllyn heittäjät oli hyviä. Siitä kae ne poentsit tuli.

Meleko turhat kilipaelut, noella säännöellä. Pitäs Eoroopan ulukopuolelta kerätä asijantuntijaraati joka panisi biisit järijestykseen. Ei naapuri pystys äänestämmään naapurija, siinä toevossa että saa pointseja sitten vastaalahajaksi. Tae loppujen lopuksi. Eikö seo meleko vaekija sanuva viisusta mikä on paras. Toenen ku tykkää äetistä ja toenen...ISÄSTÄ. Näenä hommoelu aekoena.

Vaen siinäpä. Kyllä tulos mulle passasi oekeinki hyvin. Kyllä seon eritoesta kun Tapsa Raotavaara laolaa  Rakovalakejalla. Siinä sitton sitä tunnelmata. -O-