Ne on taasennii niitä aekoja kun äänestäjjää koetetaan nuoleskella hyvinnii karhejalla kielellä, että tuo pölijäke herräesi ja äänellään aottasi ehokkaan lihapatojen ääreen.

Taetaa olla meleko hakusessa jonnii uimarin taijot tuolla foorumilla. Yhtä kuin ei mittää. Palijo muutaki turhaa sakkija siellä näyttää olevan eholla.

Illalla kattoen niita Euro-markkinoeta, niin tulipa mieleen jotta pölijijäkö ne on vaen linssilutteita, kun eholle pittää mennä vaekka taatusti tietää että ei onnistu hommeli.

Näötti olevan sellassiiki akanluuhakkeita jokka eivät osanneeet selittää etes tuommosessa tilasuuvessa. Miten se onnistusi EU parlamentissä? Voevoe.

Niitä ijänikusia  fraaseja itekuki heitteli. Joku kokeneempi poliiitikko sentään puhui asiaakin. Minä löysin jo suosikkini. Sille ääneni annan ilomielin.

Noita persuja ja muita takaperin-sakkija meikä ei millään tajua. Minkä helevetin vuoksi sinne pittää pyrkiä jos ei hyväksy järjestöö?

Ettäkö muuttamaan sääntöjä? Päivän paras vitsi. Ja jos Suomi sieltä pois halutaan, niin se onnistuu paremmin Suomen parlamentissä.

 Siellä lähes tuhannen mepin joukossa yksi lässyttävä Soini, on kuin tomuhiukkanen piironkin päällä. Voe itku kun sillä jäbällä on humahtanu päähän tuo suosio.

 Immeiset on meleko lyhymuistisia. Vastuunsa tuntevat edustajat löytyy kuitenkin tavallisista kiihkottomista, ahkerista ehdokkaista.  Heh. Kyllä kansa tietaa!-O-