Ne suuret nimpparionnittelut toeveet. Pukramo vaen oli niin urhijaa miestä, että tohti hiukkasen onnestaan lahajottaa.

Vaen tämmöstä se on maalimassa. Jos liikaa oottaa, ei mittää saa. Se pitäs tyytyvä vaen kahtommaan miten käö. Hyvässä lykyssä käö kun sille entiselle ministerille taikka Saonalahenliitymän omistajalle. Senttejä vaen jostakin tulee, vaekka ei ole tilattu eikä toevottu. Taekka papereita!

Se pittää ottää uusi ratekija touhuihin. Kahtua mitä  tapahtuu, vae eikö tapahu mittää. Jäläkeen sitte ihimetellä jotta - oon minä melekonen poeka!!!!! Tae tarpeen mukkaaan...johan minä tämän arvasin.

Tietennii yksikseen voe ihimetellä vaekka mitä. Taekka olla ihimettelemättä. Paskankos merkitystä tuolla? Sillä onhan se varmaa, että oli asijat miten tahhaansa, niin kuitenki ne jotenki on! Ei se sivu leivästä nakkaa. Vaekka ei se haettaes vaekka välillä nakkaesi. Tuo vellipesä kun vaen meinovvaa osottaa paesumisen merkkijä.

On kyllä tullu semmonenki mieleen, että onko käöny kun sille amerikan miehelle, että on tullunna raskaaksi. Vae herranen aeka, En oo ollu miehen kanssa silleen. Joten en pijä semmosta mahollisena. Mittää uutta jeesusta ei meikän värkeillä sentään...Elekää naorattaa vanahaa äijää.

Tosinhan ne väettää ettei ihimeijen aeka oo ohi. Miten sitte lienee. Kukapa nämä loppupelleissä tiennee? Muuten jos ja kun se mies poekii, niin onko se sitte äetee? Ja tulleneeko laps sammaa reittijä kun on sinne pantuhhii? Minnen näetä taijuu! -O-