sitä tässä maalimassa tapahtuu, jota ei meikäläesen maalaesjärellä tajuva. Aevan kummija kotkotuksija ne nykysiisä harrastaa ja se on sitte niin rentikästä ja suorastaan elintärkijjää immeiselle, joka koettaa syntisäkkijjään raahata pysäkiltä toeselle.

Kaeppa ne jokku ohta kutturassa miettiit mitähän hulluutta seoraavaksi keksisi, jossa tarvihteisi jottae välinettä. Sitä välinettä  ku alakasi iltapuhteina vuoleksimmaan ja sitte tietysti markkinoemaan kansalaesille välttämättömänä välineenä, että se ihimispolonen saesi jonku kilon varisemmaan taekka varsinnii ny kevväällä, seksielämäsä kohilleen.

Sehän se tuntuu olevan niin lemmon tärkijjää viimmesen päälle. Kummat ne ovat kotkotukset herrolla. Tuossahi olisi palijoki sanansijjaa, vaen ehän sitä kehtaa kun ujjous nakkellee ja muutennii sehän herättää suurta pahennusta jos alakaa yksityiskohtia kertommaan. Että olokoonpa.

Vaen eikae siinä mittää. Vaalittii lähestyy. Olekko valamis? varsinaesta kansalaeskuntuva osottaa jos älähtää aena jos siihen on mahollisuus. Siinäki hommassa tosin voe pelata bismarkkija.

 Kaekki näkkee kun isäntä mennee äänestyspoppiin vakkaana ja arvokkaana lapun kanssa. Siellä sitte tuhulaa aekaa kauan ketä äänestäsi ja minkä numeron piirtäsi paperiin. Sitte kuitennii sutasee jonku hitusvinkulan kuvan. Arvokkaasti leimaottaa ja puottaa lapun uurnaan. Niitähi pellejä on tuhansia. Sen muutaman pallinaaman äänestäminen tuo vielähi huonomman tuloksen. -O-