kun piä on tyhyjä ja ajatustehtaalla on materijaalipula. Tosin aenahan voe louskuttaa turpoosa tyhyjän takkii tae ohan sillä tarkotuksesa kun suap tämän jorinan joristuva.

Se kun alakaa lokija pittää, se myös pittää joka päevä jotte pistää näkyviin. Siinähän lukija turhaotuu jos ei oo mittää lujettavaa vaekka sivulle vaevaotuu.

Se voe vieraat äkkijä loppuva kokonaan. Nyttenhän nuo on ollunna pienosessa kasvussa kävijät. Varmaan joku uusikin satunnaenen kävijä on mittaria pyöräöttäny.

Kirijotusrintamalla mennee ihan mukavasti. Uusija itejoeta putkahtaa mieleen ja sillon pittää tievostoon tallentaa pahimmin painavat.

Ihan piti tässä viime viikolla taas runnoellakin. Kalevalamitalla paokuttelin kymmenkunta lastenrunnoo. Karusessa kohta ovat esillä. Käväskäähän lukasemassa.

Sitä pittää kaekenlaella ittesä nolata. Vae eihän tuota tiijä jos jokukaa tykkäes. Suaphan aenaki sanua , että yritetty on. Parraasa kun yrittää, niin enempää ei voe vaatija.

Taeteilijathan ja oekijat kirijaelijathan on asija erikseen, minä vaen koetan mennä ommaa tahtija, kun en voe kirjottamattakkaa olla. Aena jottae pyörii tuolla pöntössä ja ne pittää näpytellä muistiin. -O-