että meinaako se alakaa peräti kesäksi. Johan tuo maa on viherijjää ja ruohonleikkureita jo innokkaimmat testailee. Kohta se onki yhtä pörinää ja noetumista kun kone ei meinaa pelata.

Eipä oo onneksi niitä huolija. Tuo muutaman neliön läntti on heleppo nyppiä vaekka hampaellaan. Ja ohan tuo sähkö semmonen. Humisee vaen! Itijooottivarmapeli. Aena pyörii jos vaen Forttumija riittää. Kukkaa kunnon kansalainenhan ei taho Fattenwallija, sitä hurrisähkyvä. Se tullee hanurista ja haesee pahalle.

Ei sitä ennen ajeltu ruohoja. Kerran kesässä koluttiin nurkkajuuret hyötykäyttöön. Lahemänevvääksi. Nyt kun niillä on kesämökit ja huvilat niin eiköhän sielläki pijä olla ruohonleikkuri ja saatanan suuri ruohokenttä. Rouva haluvaa niin se on herran pieni pakko ahkeroija että nurmi on kuin samettija.

On se peräti hassuva, että pittää olla kahet asunnot jopa kolomet, lisäksi pittää olla asuntoaotot ja tottakae kallis paatti jossae veen äärellä. Tokihan pittää päästä vesille. Se on rikkaalla tuo elämä yhtä juhulaa. Saa siinä saatana sitte huutaa lissää palakkaa ja halavempaa bensaa ja ruokaa.

Tokihan se oes tämmöselle köyhälle saatanalleki  mukavata jos sen leipäkyrsän saesi halavemmalla, ei oes kokoajan kylymärinki kuraaokon ympärillä, että riittääkö raha seuraavaan eläkepäevään. Monesti on ollu tipalla, mutta ohan tuota jotenki... -O-