nämä kasvihuoneilimijon ah, niin lämpimänkostijat ilimavirtaokset. Bannaanit tekkee kukkaa ja viinirypäleissä virtaa elämän makea viini. Palmupuut jo porraspielessä huiskaa ja kaekenlaeset hula-tyttäret viehkosti esittellee sulojaan.

Aevan tässä vanhakin jo nuortuu kun kirmaa tankosillaan tyttärijen perässä, nappaa välillä puusta appelsiiniä ja aju jatkuu.

Aivan puistattaa kun muistaa niitä kylymiä pakkasöitä joita tavanaikoina kärsittiin. Nyt kun herrat ovat päättäneet, että Suomi on ainaisen kesänmaan, niin miksi siihen vastaan vänkää?

Aijai mitä kesänriemuja tässä vielä saakaan kokea. Poissa on työnorjuus. Voi elää jalkoinsa juuresta kuin lehmä kesällä Vanhanliiton aikana.

Eipä enää kuulu lehmänammuntaa. Vain leijonat pusikossa viettävät helteenaiheuttamaa hikistä keskipäivää. Niitulla käyskelee antiloopit ja kauriit. Apinat puista heittelee vittuillessaan ihmisapinaa mädillä omenilla.

Oli se niin ihanaa kun herrat antoi meille HELPON! Kyllä nyt kelpaa köllötellä. Poissa on sähkölaskut ja lumenaurauslaskut. Valtakunnassa on kaikki vallan mainiosti.

Kaiken tämän antoi meille viisaiden herrojen haaveet ja utopiat. Nauttikaamme. -O-