Joo, nyt kun näenä suurijen kansansankareihen aikana vähä itte kuki koettaa saaha ihtesä lööppeihin tae muuten foorumille. Niin täötyy keksijä monenlaesta viihettä kansalle.

Varsin hyvä ponnahuslaota on iskijä pari ruutua mäjelle ja siitä vaen sirpaleita eineksen joukkoon. Toki sirpaleita voe tökkijä makkarapakettiin ja vaekka maetotölökkiin avvaamisen jäläkeen.

Jopa rävähtää kuulusuuteen, harmaampiki varpunen. Katistellee vaen suustaan  muutaman akkunaruutun ja ihimettellee, että tämmönen se sattu takahampaaseen.

Muutenki tätä sirpale urheiluva voisi kehittää vieläki laajemmalle. Patjaan ja polsteriin kun pistää sirpaletta, niin saa jo maenetta fakkiirina ja suurena kansantaeteilijana. Rahavirrat kääntyy kottiinpäen ja nimmarinpyytäjää on takinhelemasta nykimässä alvariisa.

Tietysti voijaan myös muuttaa sirpaleet joessaetappaoksissa nupinaoloeksi, taekka tekkee se terrää jos kieli sattuu vanahanajan piirustusnastaan. Nastoja voe kylyvää ymparistöön ja töllössä sitte pääsee ihimettelleen: Mistä näetä nastoja tullee?

No, polliisi pannaan asijaa tutkimmaan, joten hommalla on myös työllistävä vaikutus. Valtijo kahtoo semmosta kovinkin hyvällä silimällä. Tukija tottakae pittää antaa kansalaeselle joka on pelastanu kansakunnan lamasta. Kaekkinaenen hyvinvoenti lissääntyy. Joten huomamme sen vanahan tottuuvevb: Sirpaleet tietää onnea!

Kaikki ny Joukolta lasit särkemään! -O-