Täötyy tuumata kun noeta avviiseja sellaa. Joku saa jättipalakkijoeta ja ettuuksija, joku piruparka kuolee nälissään katuojjaan. Tosin liemiruokija on varmaan tullu lipitettyä liikaa ja niihinhän kuulema tullee himo!

Vae saatana, pittää kae sen immeisen hallita mielitekojjaan? Vaen pittääkö sen immeisennii käyttäytyä luonnonmukasesti? Siitä vaen vaatteet vek ja kiipeilemmään puihin ja pureksimmaan bannaanija.

No tosin näellä levveöksillä ei oekein bannaait menesty, vaen ohan niitä syksyllä omenia. Jemmaa vaen talavenvaralle ja kasvihuonepakkasella saattaa jonnii verryttelypuvun vetästä lämmönpitimiksi.

Muutenkihan sen tuon immeisen pitäsi taepuva vankasti tuohon luomuun. Heittää pitäsi helevettiin kaekki kemijalliset myrkkytuotteet. Ite kasvattaa pihanperällä terveellistä pottuva ja porkkannaa.

Lisäksi oesi hyvä muuttaa mieltymys kasviksiin ja viskata rasvaset sikanautat mäkkeen. Lopettaa pitäisi kaikkinaenen kerskakulutus. Pitäisi ottaa uusi elämäntyyli ja ellää huoletonta ja vappaata elämää.

Yhteiskunnan holohous helevettiin. Jos on niin huono tuuri että rutto iskee, niin kuolee poes. Ei sota yhtä miestä kaepaa eikä kahta. Töllöt ja ratijot j kapulat mäkeen, niin ei kukkaa tietäsi pahhaa olevankaa. Nyt kun vinkuintijassa joku pirassee niin jo siitä on erikoesuutislähetys, että voetas hirvistellä. Aena kuitenkin muistetaan sanua.  Suomalaesia ei ollu kuolleihen joukossa. Mitä saatanan Metusalemita niihen suomalaistenkaan tarttee olla. Kun kuolema tullee, niin se tullee. Pulinat poes! -O-