Tässä tuntee ny olosa melekeen rosvoksi ja rikolliseksi, kun muutama pilikunnussija on kavottanu mielenraohasa meikäläesen kirijottelun johosta. Ei kuulema satu pilikut kohilleen, eikä taevutuksut, tavutus on päen persettä ja kirjan juoni on hanurista. !!!!!!!!

Toki sen tietää jokkainen julkaissut kijoittaja, että haukkuja tulee, mutta pitäisi kuitennii tajuta, ettei kaekki oo miltä näöttää.

Pilikunkäöttö ja muut väljmerkit, onko ne ny niin vitunkarvan päälle, koska niitä nyt näkee tunnettujenkin oikeiden kirjailijoiden teoksissakin. Eikö tuo riittele kuhan on nimeksi? Siirrelköön lukija mieluisaan paekkaan. Hehhee.

Sitten tavutus ja taivutukset. Ja höpönhöpön! Käytän aika paljon murresanoja teksteissäni, nii jo vain siellä on puutteita kirjaimista jos tavuista. Kyllähän se tuo tekstinkäsittelyohjelma punasta huutaa, mutta vitutko mä välitän. Kirjoitan niin kuin kirjoitan, siihen ei mitkään säännöt saa vaikuttaa. Jonkun keksimiähän ne on nuo kielioppisäännötkin. Miksipä noita niin orjallisesti noutattaisin.

Olipa miten oli, mutta näin on!!!-O-