Jatkaa tätä joutenoluva rankkojen pyhämakkuuksien jäläkeen Sivut aevan on kipijänä ja ruppi muutennii kuin puimurin läpi pistetty. Mista suakelista nuita kolotuksija tullee? Oesikko se nämä ilemat? Kun ei näö saavan selevää rupijaako kesäksi vae jatkaako talavena?

Siinäpä on vallassaan. Paskaako tuolla nuppijjaan vaevovvaa. Tietenki se on olotilalle hyväksi ja mielenvirkistykseksi välillä luotava katseensa olevaan tilanteeseen. Rukataki tietysti voeki jos on tahonvoemaa ja tarvetta.

Tämä ruummiinkulttuuri(mitä sitte lienee) on tärkijä ja kannatettava asija. Näenä tiukkoena aekoena on parasta ja suositeltavaa jättää kaara kotiin ja menna apostolien kyytillä (siis kävellä) ja naottija keväisen kasvihuonetuulen lämpimän löyhkeitä virtaoksija naamallaan. Muistaa vaen etteivät pääse jäätymään.

En tiijä jotenki on rykimäaeka ja haluttasi poronerotukseen. Imasta lahtiporolta syvänveret lämpimänä. ... Jo vaen siinä heittäsi tennaari tökkäämästä ja kolotukset häepys huut helvettiin. Mutta kun eijoo poroja, eikäpä taija tulla hankituksi. Pukramo mulla käö katteeksi. -O-