Joo, ei tässä mittää, vaekka kärsimysviikko on menneillään. Tietennii se on immeisen elämä yhtä itkuva ja hampaankiristelyvä, mutta kyllä se näen kevät aamuna on olemisenriemu hyvinkin korkijalla.

Ja homma sen kun paranee kun pistää munaa poskeen oekei tiukaupalla, paskat niissä salmonellaa tai lasinsiryja. Pashaa tietenki pittää olla ja kaeken ruunaa tietenni MÄMMI.

Mämmihän on tosi herkkua. Siihen kun ripttelyy sentti sokeria ja parit tesit kuohukermaan, niin VOT. Kylläpä siinä ähky lähtee vähäksi aikaa ja kun alakaa nälättää, niin uutta vaen emättiin. Kyllä siinä kärsimykset unohtuu. Saattaapa kaikesta seurata täysistunto. Suolikanavat puhistuu kaikesta jankottuneesta moskasta. Näin immeinen voi lähtijä taivaltaan taas tietänsä valoisin mielin ja kirkkain suolin.

Juomapuoleksi on parasta varata näinä juhlaaikoina kuplivaa! Samppakalija parantelee sen minkä mämmi ehkä jätti puolitiehen. Onpa onnellistä ottaa ryyppy kärsimykseen ja koettaa nauttija tästä peruskurijuuvesta - vaekka muna suussa. -O-