kun nuo ikävuuvet lissäötyy ja ne tuo tullessaan monenkinlaesta uutta rahanreikää. Aatellaampa nyt tämä ajokortinuusiminen. Se mahtaa tulla meleko tyyriiksi. Tonni on jo kulunu, eikä oo tietuvakkaa, mitä kaekkija joutuu lasijen lisäksi uutta hommaamaan.

Olisihan se tietenkin hyvinki suotavaa ja riemullistaki jos uusisi koko pään, aivot ny kumminki. Mielellään semmoset jotka toemisi aivan automaattisesti. Näetä nykysijä pittää nohittaa koko ajan että jonkulaistakaan jäläkijä syntys.

Niin ja jos se paeskaa vielä auttokuummeen  sen päälle kun ja jos uuven kortin saa. Eihän helekkari sitä polliisille kehtaa näöttää uutta korttija vanahasta autosta.

Sittä yksi suuri mutta on se passikuva. Onko niin lujatekosta kamerraa joka räjähtämätä pystyy sorvaan meikän naamavärkistä polliisin hyväksyvän passikuvan.

Taetas tulla halavimmaksi ja kivuttomammaksi myyvä kosla poekkee ja ajella taksilla. Tae hommata hevonen? Sille ei tietääkseni tarvi ajokorttia.

Mopo taas on niin hutera ajettava, että poekkiluiksi sillä ihtesä pannee. On se saakelin vaekijjaa tämä vanaheneminen. Vaen sille ei maha mittää. Maali lähestyy! Niimpä se jokkaesella! -O-