kun pittee näetä kulutusjuhulija pittee, vaekka ei sielu sietäs , eikä lompsa kestäsi. Vaen mitäpä ei ihimispolloenen tekisi isänmuan hyväksi? Että markkinat elepys ja hyvinvoenti tulisi ja valitus loppusi.

Seon sorhottava noeta Euroja iteltä poespäen, että markkinat alakas vettää ja ihimisenlapset saesi työtä, että täötyy sitä riehkasta kykysä mukkaan tämmösen siivelläeläjännii.

Tosin eijoo semmosta putkija josta niitä senttejä tullee, niin kun on tievotusvälineet, lähinnä töllö joka ilta näöttäny . Jopa polsterin kulumasta ne rahavirrat valluu?

Tämä meikä on koettanu puistella polsterit ja vanahat sarkahousuttii, vaen eipä ou vielä tärpänny. Eikä rahaputki löytynyt. Haku jatkuu.

Lotossahi sitä oesi ny tulossa kuulema rahhaa oekein riitolle asti. Milijuunia kasapäen. Vaen eipähän sitä semmosta pottija jaksa hallita. 

Muutennii se raha tekköö niin raohattomaksi. Siinä pittää sitte olla niin valappaana joka hetki, ettei rosvot veisi ommaesuutta, eikä ruoste raeskaesi sitä uunituoretta Mersua. Seon sentää etteenki päen Huoleton tuo hevoseton poeka. Ei tarvitte päätään vaevata miten saesi rahan poekimmaan. Se ahaneuven piru kun on heti kimpussa?     -O-