nimittäen tuo kahtominen! Nii ku tiijättä, jos ei katse kauvvas kanna, nii pittää panna rahhaa liikenteeseen ja ostaa näkimet. Se ei olekkaa halapaa lystijä. Aenakaa pienen eläkkeen varassa kittuuttavalle.

Aatellappa ku melekeen kahen kk. eläke humahti silimälassiin ostoon. Sisältää lääkärissäkönnin. Meikällä kun on tuo näköpuoli niin heikoessa kantimissa, että pittää olla vahavat miinukset että jottae näkkee. Mikähän niissä linsseissä sitte maksanee?  Kone muovista paenaottaa määrätynlaesen vahavuuven ja se on siinä. Taetaa nuo liikkeet vetasta leijonan osan?

Toesaalta pittäähän niihenki saaha palakkasa ja on kalliit vehkeet ja kallispalakkaset työntekijät. On kae se hyvä kun palaveluita saa. Vaekka rahalla, syömisessähän aina voipi pihistää. Ja leipäjonothan houkuttelee jos aevan pohojalle luiskahtaa.

Nuo lääkärit paremminki tekkee tiliä? Puoltuntia ja 75 eeroo. Kyllä siinä kk.palakka on melekonen. Tosin siinäki verottaja nappaa leijonan osan.

En minä valittaakseni kertonu. Tulipahan vaen mieleen. Hyvilläni oon kun taas muuvan vuos mennee, näönpuolesta ainakin, unohduksen mustaan aukkoon.

Moe! -O-