paremminnii itkuva joutuu kitistään, kun kaekenlaeset vaekeuvvet hyökkevvää niskaan. Katumusharijotusta joutuu tekemään kun esimerkisi erehtyy ostaan pölijyyttään vaekka ässä-arvan.

Onhan se itestäänki selevää että sieltä ei se parenpipäevä lohkija, paremminki päenvaston. Varsinnii jos siitä tullee tapa. Seoraokset voevat olla aevan arvaanmattomija. Voe pahimmassa tappuksessa sääresä oekasta. Saakeli jos se vetasee sen päävoeton, niin järkytyksestähän siinä on kanttuvei.

Ei silti eikä senvuoksi, että itte henkilökohtasesti osteleisin arpoja sen enempää kuin lottovaesin. Koetin vaen esimerkinomasesti maalaella pirun seinälle. Liekkö tullu näkösesä?

Tuo viinahan se on kanssa semmonen aene, että sitä pölijyyjsissään ja humalumistarkotuksessa saattaa lipittää liijan suurija määrijä. Siinäki se on suuri vaara, että sitä haluvaa jatkuvasti, joka päevä. Sehän taas vie maksan rappijolle - ja maksajan.

Eijoo varmaankaa puliäijänä mukavata roskalaatikosta yösijjaa ehtijä. Se ei .20 asteen pakkasessa ole kovinkaa mukava se herätys, tae sitä ei tuu olleskaa.

Käsittelin tässä parija uhkakuvvaa joka ihimisraatuva on uhkaamassa. Vaen se on aevan itestä kiini lähteekö hommaan mukkaan.

Ollaan vaen jämynä. -O-