Rahamiesten tuska vain lissäytyy. Kun osakkeita on myyty ja rahat tungettu säästötilille. Nyt kun korot syöksyy alas, syöksy nyt jo yli 2%. Sitä ei köyhän perse enää kestäisi. 

Ei se ole nyt rapiaa olla rikkaan housuissa. Jokainen päivä tuo tappiota. Rahat eivät säästy edes sukanvarressa. Inflaatijo nakertaa niitäkin koko ajan. Panisivat rikkaat rahansa nyt tavaraan. Alennusmyyntejä on jokapaikassa.

Autokaupoille vain niin laskennallista voittoa tulee mahtavasti. Varsikin kun tarjousta ja kylkijäistä on niin että köyhää hirvittää.

Sittenkun rikkaalla on pitkä rivi uutta kalustoa kartanolla, niin voi joka aamu katsoa onko "säästöt" huvenneet. Ei toki, niin kiiltelee kuin eilenkin.

Murhehan realisoituu sitten kun alkaa kalustoa muuttamaan taas rahaksi, että saa nousukaudella taas sioittaa osakkeisiin. Voivoi, säälittää niin.

Onneksi ei ole niitä huolia. Inflaatio syö asuntovelkaa ja kohta on saldo pyöreä 0. Sitten onkin edesssä rahamiehen tuska, mutta sen kestää kun muistaa ettei elo ole rapiaa miinussaldollakaan.

Uskoo! Oiva