alkaa olla tämäkin Joulu. Maassa alkaa jälleen riitely ja pahatahto väijjyy ihmispoloista joka mutkassa. Naapurille vittuillaan ja luuvitonen on hyvinkin herkässä ja Mora.

Osa kansasta istuu katumuspenkissä ja kiroaa hulluuttaan. Visalasku on tulossa ja suuri. Oma saldo joulusta on pahasti miinuksella. Mutta mitäpäs läksit!

Ruokahuoltohan on toiminut hyvinkin hyvästi. Kiloja on kertynyt siinä mässäilyn ohessa vaikka kuinka. Miten puoli kiloa kinkkua voikaan nostaa painoa jopa 5 kiloa. Tämä proplematiikka säilyy tämänkin Joulun yli ratkaisematta.

Yksi Joulunriesahan on sitten vielä sopimattomien lahjusten vaihtaninen. Minusta olisi selvinpeli kun kauppijas löisi rahat tiskiin, Semmosija kutaleita kukkaa päällesä laita.

Monihan harrastaa myös lahjankierrätystä. Nyt on jo monella ensjouluksi lahjat valmiiksi paketissa. Kannattaa kuitenkin kurkistaa mitä paketissa on. Sattuu olemaan vaikka pilaantuvaa.

Kaikenkaikkiaan. Lopetetaan taas teeskentely. Ollaan kuin ennenkin. Yrmijä ilme naamalle ja hempeilyt helvettiin. Jokin raja se pitää olla sentään joulumielelläkin.

Vai mitä ? kyselee Oiva