Seon taas siinä. Kansanelliitti on taas juhlat juhlinut. Kalliiksihan se varmaan tuli-monellekin. Varsinnii naisten juhlapukuluomukset olivat maksaneet maltaita   , kenties mansikoita?

Se siinä on ikävätä kun samat kenokaulat siellä vuuesta vuoteen keekaelee, se pitäs olla arvontasysteemi, jossa lottokóne sylykäseisi vieraehen nimet ja niin juhulista saataisiin värikkäämmät.

Olisi se komijaa kahtua miten Puli-Pate punkkupullon kanssa seikkailis pitkin linnan saleja. Ja huoraheta vetäseisi pinet panot. Näin ei tarvisi pornokattelijaenkaan vaihtaa kanavaa. Taskuvarkaat seikkailisi siellä vieraena muihen joukossa ja lompsa vaehtaisi vikkelästi paekkaasa. EVR. kimulit särkisi ilimastoennin ja puolet vieraesta tukehtuisi kuumuuteen. Ja monta muutaki jännittävvää tapausta saisi seurata aitiopaikalta sellaien jolla ei ollut tuurintynkää arvonnassa.

Ensivuonna olisi koko kansalla taas jännittävät ajat, että jokohan tärppää arvonnassa ja pääsee toteuttamaan pressanlinnaan jajille luontaista käyttäytymismallia,

Sehän se oesi oikiaa demokratijjaa, eikä mittää eliittijuhulintaa. Parempia aikoja ootellen: Oiva.