...tuo sää näyttää niitä parhaita puolijaan. Lämmintä on että tuntuu tämmösellä ikägupella vetasta jo istuissa hijen pintaa. Aoringossa oon istuva jököttäny ja C-vitamiinitehas on ollunna käönnissä.Sehä iho imasee aorinkuva niin muutama minnuutti ja päevän annos on taattu. Ei tarvi pilleripurkkija kopeloija. Ei kumminkaa pijä kärväöttää nahkaasa. Siitä ei hyväseoraa varottaa tietoviisaat. Joku melataoti siiton seoraoksena. Vaekka melalla oesikki hyvä souvella elämänmerellä, mutta kun kanootti puuttuu. Tiijä sitte minkälaenen senki pitäsi olla ? Varmaan joku korkijammanluokan moottoripaatti voes olla parree? Vaen siihenpä ei meloja tarvii. Näen ollen on paras olla meloja hankkimatta.

Höh! Taas pääs lipsumaan höpölinijalle, vaekka oon koettanu pysyä asijalinijalla ja vankasti . Vaen seon tätä. Heti tihkasee jos meinaa olla aekusten oekeesti. Sormipystyssä ja varotuksen sannaa huulessa. Joellakihan seon hyvinki läsnä. Niin ku tässä muuvan ilta kun olin tuolla pihalla - tuota millompa en? Niin olin tosiaan kuulemassa kun naapuritalon akat otaltivat tosissaan mittaa toesistaan.Herijaa lenti puolin ja toesin.Koko kylä raeku kun järki oli lähteny lpmalle. Torasivat aeka pitkään kunnes toenen jo kuulutti ettei toesen tarvii puhuva hänelle eikä sekkautuva heijän asijoehin. Toenen jo raohottuneena lupasi kumminki huomenta sanovasa . Toene suluki suusa ja rivakasti meni kämppääsä. Ovi sae kärsijä ku eokossa oli vielä puhtija! Lie se vaekijaa asua kun on peto naapurissa? Meitä niin moneksi.

Jälleen on lämpö +18. Tuuletonta ja Arska asijalla. Mahtaa tulla vielä kuumempaa kun eilen. Paras pysyä varijon puolella kun jo eilinen tuntuu vanahaa nahlaa kiristävän. Näessä merkeissä naotitaan - vielä se paleleekin- Psorin luulis tykkäävän. Näkkepähän! -O-