...tämäki viikko on lepopäevää vaelle taputeltu. Itekuki voe kysellä pelekästään iteltään : Mitä viikon toimista voisi jäädä merkiksi tuleville polville -niiden tutkittavaksi ja opittavaksi - kielteisessä tai myönteisessä mielessä. Itte kun mietin niin voinpa kertoa - paljon on jälkiä jäänyt. Niin kauan kuin nämä verkot pystyssä pysyy niin säilyy nämä jäljetkin. Voihan ne tulevaisuuven immeiset nauraa persettään repijen näitä lukijessaan. Ilo on taattu. Eipähän tietoviisasihminen kuole ikävään. Kuoleeko ollenkaan? Se se vasta pläjäys olisi jos semmonen ijäisyyspilleri keksittäisiin. Mikkää muu oo kuelematon kun Joulupukki ja Jeesus!

Tuosta kalijalinijasta ei maha jäähä merkittävvää muistelemista tae jäläkijä tuleville. Tuo Poliisit sarja antaa melko ikävän kuvan kansan huvinlaadusta. Taju kankaalle ja paskat housuun, siinä sitä onsitä elämisen riemua. No, ite kuki tekkee kuin tekkee. Mitä se mulle kuuluu. Ei ees näkysi jos en aoakase Jimin kanavaa. Enpä tottasesti vaihtasi.

Poutien merkeissä tässä aletaan lopettelemaan kevättä. Vielä voi nauttien istua ulkona mietiskellen mitä millonkin. Nimittäin sääsket ei vielä oo haittona. Mutta muutama vikko niin eipä palijo pysty istuksiin. Sen vietävän pörrääjat pitää kyllä huolen siitä. Mulla ne on nuo riimit jatkuvana riesana ja niitä pitää palata aina pistämään muistiin. Haittaaks se? Viikko menee huomaamatta. Hupsis vaan! Mittarissa on  nyt +12. astetta - nousu suunta. Tuulee jonkin verran ettei vielä tarkene ulos. Pitää muutama runo rustata ootellessa! -O-