Eipä osunu sittekää se möhkäle. Saa henkähtää helepotuksesta kun meni menojaan omalla ratallaan. Vennäällähän se tuntu käöneen homma totteen. Pienempi murikka tuli ilimakehhään ja räjähti. Aluksihan se metija muka toetotti, että Puttiini on pistäny ohojuksen taepaleelle ja ampunu paskaksi koko riesan. Vaen eipä tuohon lie tarvittu ohojuksija. Ilimakehhään tullessa murikka kuumeni ja sitte räjähti sissäeseen paeneeseen, ei siihen tarvittu ulukopuolisija voemija.

Vae kyllä seon tuurissa, että täällä huoku säelyy. Oliko peräti 1000 ihimistä saanu vammoja. On ollu tojella melekonen kaaos kun lasinsirpaleita ja muuta rompetta on ollu ilima sakijana. Ei siinä palijo ehi väesteleen kun turma tullee. Seon ihime kun ei kettää kuollu. Tuurija!

Jumankaota jos se isompi möykky oesi pikkusenkaa, vaekka 10tonnissa vajeltanu niin siellä lienee jo ilima niin sakijaa, että räjähtäny se lempo oesi. nythän se mennä lotkotti 30000 km päässä, siellei ennää taija juuri ilimanvastusta olla? Siinoes riittäny tavaraa isollekki alalle. Paeneaalto oes ollu valtava pilivenpiirtäjät kaatuneet ku rukkiinkorsi satteella.

No, mitäpä noeta kaohuskenaarijoeta maalaelemmaan, kun tuota taevaanrantaaki riittää. Siinä sitä on töellä Väenämöenen , että se tullee valamiiksi. Se kun on kirijava ku kissan nahka. Vaen kissallahan onki 9 elämää, että monta kertaa saa huoku loppuva ennen ku on viimmenen vipale menossa. Tuo piti pistää esille, että jotae asijattomuuttaki tullee joukkoon.

Länsirintamalla ei oo mittää uutta jos ijässä asteroitit räjähtelleeki. KalleKustaa pittää haaremijjaan ja homoparilla on häät. Siinei kauaa nokka tohise kun koko Ruottin valtakunta poestetaan maaliman kartalta. Sotoma ja Gomorran henkessä! Ehkäpä se Vennään möhkäle lipsahti ylituvan isännällä pikkusen vitteeseen ? Mikä nämä taevaalliset asijat tiennee? 

Sääraportti on sama kun eilen. Reilu aste miinusta ja hiutaleita ilimassa. Näellä mennään tae pysytään paekallaan. Itte kuki tehköön tahtosa jäläkeen ja olokoon onnellinen onnessaan jos semmosen sattuu kohtaamaan. Huommiseen! -O-