sehän meinaa tehä syksyä ihan tosissaan ja hyvissä ajoen. Esterillä on ollu hanat aoki koko yön ja näöttää että hana on epäkunnossa aena vaen tihkuu! No, eipähän sille mittää voe, mennee vaen hyvijä hellepäeviä omasta eestään sajettapijellessä. Tokihan nyt vielä Arska helottas jos ei noeta piliviä ei oesi eessä. Noo, pirttipäeväksihän se menisi jokatappaoksessa.  Olympijalaesissa on hyvin mielenkiintonen päevä. Jospa se  mitalisaalis kasvaa kun pää on saatu aoki. Mukavaa oli kattua Tuulin tuulettelua. Palakkijo pitkästa urakasta näötti maestuvan tosihyvältä. Hyvä näen!

Politiikan puolella asetelmat alakaa tiivistyä ja kuumentua. Puhutaan limasta paskaa ja höyhäötettään kansalaisia luulemaan epäolennaesuuksia. Puhutaan kuinka rahhaa lapijoijaan johonkin mustaan aokkoon ja suurella lapijolla. Mitä minä tajuvan niin toeminta Eurokriisin hoijossa on vieny meleko vähä noehin puhheisiin nähen. Puhutaa ja huuvetaan suu vaahossa kymmenistä milijarteista jokka muka on työnnetty Moolokin kittaan??? Eihän asija oo niin. On vaen vetastu nimi pitkään paperiin, niin kuin kaikki muutkin Euromaat. Miten Suomi voisi olla eri asemassa kaikki muut. Kerran porukkaan on alettu niin  porukan mukana pitää mennä. Jos takuut joskus konkretisoituu, niin kaikki muutkin on samassa liemessä. Myös  se Mahollinen Soenin Suomi. ( Jos se toteutuu?) Maaliman viisaat on luokitelleet Soinin vaaraksi koko maailmanrauhalle. Se ei tietenkään pie paikkaansa. Mutta onhan näitä VOUHKIJA ollut maailmansivu siellä täällä joilla on oma itse ja omat aatteet ne oikeat, joijen jäläkeen immeiset on rynnänneet. Jäläki on sitten kamalaa. Pikku Hitlereitä putkahtaa kylyvämättä suurine luppaoksineen. Seoraosena aena katastrohvi ja pieni maailimanloppu.

Lotina vaen jatkuu ja veenkolot on mättäetä täönnä, niin ku ennen sanottiin. Että satoe se ennenki. Ei sajekesä oo EU syy! Eikä hallituksen niinkuin jokku hoopot kirovaa.  Tarkka kertoo sen romahuksen suuruuven +8.1 näöttää digitaali. Ja vettä tullee ku aesaa. Siitä huolimatta Hyvää Päevää! -O-