nyt kun ollaan Jussinpyhät taputeltu ja nautittu, kuka makkarana jollekkin on paremmin maistunut liemiruuvat. Ja jäläki onki ollut kamalaa. Raatoja on kasapäin sekä maanteillä että rannoella jataesipa muutama löytyä raunioistakin.
***
Parikymmentä uhria on tullut ilmi jo - vieläkö lisää.?  Joskushan se on sattuman sanelema juttu ja huonua tuuria, mutta usein syyllinen on kuningas alkoholi joka nujertaa vahvankin ajattelukonneiston. Näehin ku vielä lisätään uho ja näyttämisenhalu, niin sen arvaa mitä siitä seuraa.

Sääkin taisi suosia koko maassa järjenvastaisuutta. Arska paisteli läpi yön ja sitä kiikaroijessa moni poeka kavotti harkintakyvyn.Kiikari vaen sattu kätteen lasinen. Sen läpi kiikaroijessa alakaa nuppi tutiseen. Noo pääasia että ollaan kiinnostuneitä miten maa makaa. Siihempä sitä voe itekki pötkähtää.
**

Kaippa se siitä meno rauhottuu vaekka monenlaesta vestaria kesän mittaan on. Ainahan niissäki joku menettää aenovasa, vaen seon sitä elämää - sanovat! Säähän se on ratkaseva tekijä kaikille tapahtumille kesällä. Harvapa sitä turkki päällä tae sukelluspuvussa osallistuu.

***

Vaikka juhannus-sää oli mukava, niin hetipä arjen alkuun on antanut vettä. Parraellaanki taitaa olla jotain hienoa tihkua ilmassa. Pilivet riippuu matalana  - satteisena. Lämptila näin aamuksi siejettävä +12.4 Töllö lupaa epävakasuutta pitempään. Vaen tyyvytään siihen mitä ylhäältä annetaan. -O-