jokkaeselle, joka on eksyny näelle meikän sivulle! Tässä ny on kyllä vitsit vähissä. Lentsun -tana iski, ettei palijo rallatella. Pää on vissiin täönnä rakkää kun silimijäki sumentaa ja korvat humajaa. Rommilääkitystä oon antanu. Vaen niinku jokkaenen tietää räkätaoti ei viinalla kummene, on vaen mukavampi olo! Näen ollen sitähän toevos että tilanne jatkus samanmoesena, vaen kestääkö maksa?

Noo, leikki leikkinä, mutta ei tosijaan oo mukavata aevastella ja räkijä päeväkaosia.Ne kun vielä keohkoputket on ahtaana niin henkeenhän se ottaa. Vae minkäs teet ? Se 2viikkuvahan se on se vanaha taksa,Lääkkeillä taekka iliman. Ja sehän se lohuttaa että mikä ei tapa se vahavistaa? En tiijä mitä se tässä tappaoksees vahavistasi? Taotija vissiin? Tiijä näetä?

Muuten menee mukavasti. Kesälesken vappaos päällä ja ah, tämä hilijaesuus. Vaen takapihan linnunlaoluva ja -kele naapurin ruohonleikkurin pärinää. Millon mistäe suunnasta. No se on sitä kesän ihanuutta. Kyllä pitäa ruohonparturoennissa tyytyä kohtuuteen. Vaen mikä se lie se kohtuus? Antas kaekkijen kukkijen kukkija?

***

Sää ny ei riemukilijantuksia siejä, Satanu lie koko yön.  Nykki on niin satteisen näköstä, että arskaa saa ajatella, että siellä se paestaa - pilivijen takana,. Seon sitä normi Suomi-kesää- Lämpötila ny on+12.0 ei sitä kesäksi uskos jos ei vilase allakkaan.. Vaen palataan jos henki pihisee! -O-