näöttää olevan tämä Kiviniemen Mari. Ei ala pokkuroemaan kepun suurta poekaa Väekky.Patea. Laetto Patelle sähkärin jossa anto tiettäväksi ettei citikeput tarvii Vappujuhuliin "riitankylyväjiä!" Seon meleko rohkijasti sanottu .

Sehän tuottaa kamalaa katkeruutta ikkääntynneen kepukaartin joukossa, että joku hepsankeikka rohkijaa loukata maan #suurinta polittiiikkuva#. On se jännää nähä miten jatkossa. Jos Pate eijoo tyylijään muuttanu niin vastaisku tullee ennemmin tae sitte myöhemmin. Varsinki jos Pappa pääsee pj:ksi.

Mahtaapa se antaa Marillepotkut puoluveesta. Papan viha on leppymätön jos joku tohtii Papan erinomaisuuven kysseenalastaa. Sanktijuva tullee takkuuvarmasti. Sehän on kepussa tapana.

Juuri tuossa töllössä olivat huolissaan Pappa-paran kohtalosta ja asijantuntija ennusti ettei Pate pääse ees toka kierrokselle jäsenvaalissa. En tosin tiijä heijän systeemeitä. Liekkö että jäsenäänestyksen kaksi parasta vaen on valittavana puoluvekokkouksessa.

Meleko kapija asijahan tuommonen asija on, vaen kun jostaki pittää jotaki vääntää niin siinä se mennee politiikkaki muun vaevan lisänä. Politiikassa kun kumminki tapahtuu jottae joka päevä. Siitä ontosi heleppuva vääntää ronikkata muutama värssy päevittäen.

Nuo säkkeet on melekeempä ajatusvirtaa. Ei tuu palijo mietittyvä    sen kummemmin. Mielikuvia vaen ruutuun ja se on siinä. Virheineen ja pölijyyksinneen" Vae haettaaks se?

***
Kolijoeta on tuulet Kempeleessä. Taevas vahavasti pilivessä. Tikitaali näöttää +1.7. sillä ei palijo lumija sulatella. Takapihan kinos on kummenin puolella mataltunu. Kyllä se Jussiin mennessä Esteriki pääsee kahleistaan. Toevotaan kumminkin. Hyvää Päevääsmileyyes