tuntuu olevan hommelit tuolla firmojen puolella- Niin ku tämä Nokijaki Sillon suuruuven päevinä ihasteltiin Ollilaa ja kehuttiin kuinka hän nosti resusen yhtiön kukostukseen niin että sen arvo oli huimaava. Mutta nyt kun muut on ajaneet ohi viisaammilla tuotteilla niin aletiin etsiä syntipukkija ja sehän löyty heleposti Jorma Ollila.

Näen maallikkona sivustakattoen niin taetaa olla tämä Iiloppi joka tarkotuksela ajjaa
Nokijan henkihieveriin. Nokia varmaan liitetään sitte noen ohimennen siihek Mokrosoftiin. Nokija eli aekasa ja on haotajaesten aeka.

Monille seon katkera pala. Ne milijoona osakepaperit ovat pijan vessapaperin luokkaa.Ei oo heleppuva olla rahamiehenä jos veikkaa väärää hevosta ja tappijota tullee joka pelissä.Siinä hienonee äkkijä milijoonia. Vielä joku kehtaa kajehtia rikkaan elämää.indecisionfrown

No seon heleppo homma kun ei oo suurija rahoja eikä tarvii ressata kuinka rahaa saes lissää. Juuri rimmaa hipoen pieneläkeläinen seleviää kun nuukasti elelee.

Vaen mitäpä me näestä. kuki eläköön tavallaan. Joka rahhaa haluvaa kahamija niin siihen on pelimiehillä hyviä saumoja. Mutta itkijä ei saa jos asijat mennee vittteeseen ja huomaa olevasa kuin Kota-Mikko iliman penninpyörylää.smileyindecision

***
Taas on palattu pilviverhon suiaan. Harmaa ja satteisen näönen on sää. Lämö tällähetkellä +4.3 Ei siis kovinkaa lämmintä ajankohtaan nähen. Vappuki meleko lähellä. Ei tosin hetkaota Vaput eikä viuhkat, kuhan ny lotisen.

-O-