sehän pitelee Vapun aattoa! Kolijanlaeset on kelit saattaa hillitä totisempijen riemua? Ilojuomaa ottaneitahan ei säät pijättele. Myös syntymässä ilokapselin nielaiseet osaavat ottaa ilon sillon kun sitä on tyrkyllä. No, eikae se parane kummenemalla? Täötyy kiitellä vaen semmosesta millasta sattuu saamaan.Eipähän täälläPohjanperillä oo helteisiin totuttu Vappuna.

Miuuamija Vappuloruja tuohon panin eholle. Joojoo! Myönnetään. Runokoni oli meleko rampana ja llimeisesti ottanu ennakkuva Vapun merkeissä. Vaen tassoehin se vetäsee jos lukijakin on ko. tilassa?

Olisihan sitä tuota riettaampaa tavaraa, mutta sentään tuo esto toemii ettei ihan mahottomija! Olipa miten oli, mutta näen on että eipä pysy Runokoni kaekistellen etes tolopillaa. Silloenkin kun se jotenkin kompuroe ja nilikuttaa hilijalleen on sen kuluku vaekijaa kurassa tarpomista. . Vaekka oon koetanu rakentaa sille siipijä niin eipä nouse lentoon. Kiitorata on liian kuoppanen ja kivinen.

Kaikesta huolimatta kopukkaa pittää talutella, että aeneenvaehunta toemii, eikä ihan ummelle sorru.

On tieysti itestään selevää että on selevää, ettei kopukka vieraelle veräjille koputtele. Tuttu maesema ja tutut asiat elukkaa miellyttää. Hijas sulatus työntää sitte peräpäästä sitä mikä näkyy näillä sivuilla. No, jospa se on kasvualustana jollekkin vehrejämmälle.


Vaen tästä se Vappu alakaa - jollekki! Seon kiva kun on mukavaa ja niin päen poes. Näessä merkeissä komija vappuruusu jokkaeselle  ken tänne kurkistaa. Ruusu on tietty virtuaali eikä se lakasti ikinä!

-O-