Rikasta rahamiestäki näenä aekoena. Sittei köyhempi ossaa aatellakkaa kuinka numerot rahamiehen sissäesessä kassakonneessa on pyörineet laakerit kuumina ja mikä pahinta alenevija lukuja. Siis tappijota on tyrkyttäny kaekki sijotukset. Entinen Nokija monimilijönääri ei ees tohi laskija kuinka palijo on takkiin tullu. Toki muuttii firmat on menestynneet kehenosti. Ei rikasta naorata näenäpäevinä.

Eikähän tässä kaekki! Urpilaenen ehottellee uutta soperveruva. Eihän sellasta kuormaa kestä ees Nallen jäökkä selekä. Joko on aeka nousta rikkaella parrikaatille julistaan" Rahat meillä loppuu jukuplaota"

Suurta tuskaa ja myötäelämistä tunnen rikkaijen suuren ahikon vuosi. Perkele menneehän se lekkeripeliksi jos rikkaat imetään köyhiksi. Kun jälijellä on vaen köyhijä, eipä oo jälellä muuta kun kurijuutta ja näläkää.

Kuinka kiitollinen köyhän tulisikaan olla raharikkaijenmenestyksestä. Uhraotuven he pistävät rahaa kiertämään, joka tuottaa moninaesta hyvvää köyhän ruokapöytään. Joten pitäsi Temarinki ajatella asijoeta pitemmällä sihillä.

***

Pakkasen sipasi tuossa yön aekana.Taevas on kuulakkaan sininen. Mittari näöttää -16,5 ikkunan ulkopuolella. Sisäpuolella on +21.4. Mukavasti tarkenee. Hyvempätä sunnuntaepäevää. Palajamme taas kun arki koettaa!

-O-