tämä maalima täällä ajassa taevaltajaa. Harvon se mennee niin ku on suunnitellu. Ei mee! Välliin mennee päen persettä ja kohtalo kourasee oekein kovalla otteella. Tuskinpa siitäkää naottisi jos aena menisi toeveihen mukkaan.

Rahahan se ratkasee. Nythän sitä lotossa oesi tarijolla ihan piisalle asti. 11 milliä. sillä kyllä voesi kustantaa kaeken mitä mieleen juolahtaa. Vae oesko se sen kummempaa. Pitäs jaksaa pilettää ja panna elo risaseksi. Mitä sitte? Aeka kuluisi sammaan tahtiin ja kuolema oottaa niin rikasta ja käyhää ja mikä surkeinta. Kumpikin lähtee yhtä köyhänä, no arkku saattaa olla häävimpi sillä rikkaalla, mutta entä sitte? Sinne monttuun se peityy kaekki korskeus.

Oho! Nytpä lipsahti poes asijalinijalta, vae haetanneeko? Siinä se mennee muun hömpän jatkeena. Muuten aeka vaekijaa keksijä mitä höpöttää, kun aevot on narikassa ja pää muutenki viela tajunnan rajoillaCool

***

Kempeleen sää tänä aamuna on pilivinen. Pakkanen on pysyny kohtulukemissa. -8.5 on nyt. Luultavasi alkaa antamaan lunta. Pilvet ainakin ovat sen näköset. Kyllä se siitä kohta alkaa kevät ja sittepä sitä ellääki kuin lehemä laetumella.

-O-