kirkastua. Pitkästä aekaa on sininen taevas näkyvissä. Arska paestaa kirkkaasti ja hanki kimaltellee komijasti. -9.5 on lämpötila, eikä ees pahemmin tuule, että kevät on kohta meillä taas-

Tarijallaki vetelee viimesiä, että siinäki suhteessa on parempaa tiijossa. Nyt muumimamma tuumii että olisi sitä voenu hoijella hommat paremminki??? haloo! Mitä se tämmönen jäläkiviisaos? Mennyttä ei voe muuttaa, tekemisiä ei saa tekemättömäksi, eikä laiminlyöntejä korijata jos peli loppuu- Torijumattomat maalit tietää vastustajan voettua.

Kepu on hohteissaan ny noehen reikka rahojen suhteen? Mitä helevetin pelijä se tuommonen. Pittääkö ne kannattajjiiaan aevan pölijänä? Vissiin. Kepuhan se oli ruorissa kun rahan lapiointi alettiin- Nyt ollaan muka niin vastaan.

Samanen Kepu oli tekemässä innolla kuntauuvistusta. Kaekki keput huuteli kuinka aotuus repijää kun kuntaliitoksijatehhään. Tietenki rahan voemalla. Lapijoetiin porkkanarahhaa kunnille, että kunnanjohtajat pääsi helepoelle päeville, aenaki 5 vuojeksi. Mutta nyt kun toenen porukka yrittää kepu on vastaan - oekein välikysymyksen voemalla. Onkohan aeka katella taas peiliin.

Ei oo ihime jos kepun kannatus kasvaa lehemänhännän tapaan. Ei äänestäjä oo pölijä tietenki lukkuunottamatta umpikepuja, jokka seoraa johtajia vaekka tulipätsiin. Johtajat jää tietenki ovipieleen, tyrkkäävät vaan rivimiehet pätsiin.

Samapa tuo mulle. Kuhan jottae höpöttää. Palaellaan!

-O-