morkata tämän Vuotatuksen touhuja. Eilenniin se ryökäl lienee etterijä repiny monneenni otteeseen. Sehän tietennii ottoo piähän jos persijeen. Tulloo tuskanen olo ku assiit ei mäne niin ku on ite halunna.

Tokhan se sinnijä ja luonnetta kasvattelloo melekolaella, vuan sepä suattoo tulla mieleen, että pittee muuttee isäntee. Minnoon ollunna tiällä Vuotatuksessa nyt huluppeet 3 vuotta ja risat, että alakaa olla tuo luonteen kasvatus jo melekeen tapissaan.

Nyttii on lattaos niin hijasta, että hiokkoo lienöö rattassa jos lienöö rattaehen vieressähhii. Suakel ku tallennus suattoo kestee usijamman minnuutin. Lisäksi kirijotukset tulloo tähän kirijotus ruutuun millasena sattuu. Välliin jätti fonteilla, välliin jopa oekijan kokosena. Tätä pellii seon pitännä jo puol vuotta. Vuotatuksen pojat vaen tuohuvaa eiväkkä sua mittee tolokkuu hommiisa.

Ei kae siinä ku pittee koettoo tyytyvä mitä suap. Männööhän tuo näennii, onneksi teille lukijoelle jutut tulloo ihan luettavassa muovossa.Oesikkihan tuo mallissaan jos iliman rahhoo saes kunnon palaveluita. Tuskimpa kukkaa alakas höpötteen jos maksoo pitäs?

***

Seon vuos melekee vetelemässä viimmesiijään. Ei ku uutta vaen miel tekköö, peli eijoo viel pelattu eikä kaek asijat valamiina. Se voep vielä ihimehhii tapahtuva. Tulloo tuassii lämmin kesä ja eikä tarvihe paetoo.

-O-