Tarkotan tuota Italijan isuva B.Sehän muka luppaelee jättää korkijan pallin ja keskittyvä omijen pallijen hyövyntämisseen. Sillä kun on omat TV-kanavat ja montahi lehtija. Taetaapa olla koko metija hallinnassa niin jo vaen voe perustaa vaekka porno-opiston jossa on suora lähetys vanijen iloksi.

Hetihän tuo tuntuu aeheuttaneen korkojen laskuva ja pörssikurssien nousua. Siinähän alakaa olemaan valuva synkän tunnelin päässä. Toevotaan ettei se oo lähestyvä juna joka meijät murskaa.

Soenin höpinät alakaa jäähä ommaan arvoosa.Sitä iskaria "Se ei TOIMI" äijä hupattaa, mutta mitään konkreetista vaihtoehtuva ei mieheltä löyvvy. Toivoneeko että yleinen kaaos ja kurijuus valtaesi maailiman.

Tosin Soinillakin loppu sanat kun Katainen suomenti tulevan tilanteen, sen ymmärsi , jos on tahtoa, selväksi toimintamalliksi. Soini oli aika nulo. Luja lujaa vastaan niin pakko se on Reikankin taipua tosiasiohen eessä. Peokkuja pittää sojottaa ylöspäen.

Kepu se eniten ihimetyttää. On vaekija uskua samaksi porukaksi joka ennen vaaleja etsi ratkaisua tosissaan. Nyt on unohtunut mitä tuli sanottua ja peesataan persuja. Ei oikein uppoa äänestäjään, tosin kepukenttä on enimmäkseen ollut EU, vastaan. Johto ollut EUn kannalla.

Toivotaan että Suomen asiat pysyy reilassa. Ne on pikkusia "vakuutusrahoja" nuo rahat mitä on pantu likoon. verrattuna täyvellisseen kaaokseen.

Monija tiukkoja paikkoja on ollu hyvinki pahoja. Pakkohan niistä on selvitä. Vastuullinen toiminta tuottaa tulosta.

-O-