näötä sattuvan mulla nuo asetukset. Ku eijoo haamuakkaa käsitystä mitä pitäsi tehä niin tekstit tulee riitte ruutuun millasena sattuu.

Näen suoraan kirijottaessa kaekki on OK, mutta tuo siirto tökkii pahan kerran. Ohojeista ei taijjuu, ei kyllä kehtaa pahemmin lukijakka, niissä semmosija termejä ettei meikällä mittää tietuva

Kun muistas kysyvä joltaki tietävältä opastusta, mutta eipä tuu mieleen sillon ku semmosia paekalla.

No haetanneeko tuo jos kone sannoo välliin suuremmin kirijaemin? Tullee vaehtelevämpi teksti Tietysti näetä värejäki voesi käöttää, mutta menee liian vaekijaksi. Lisäksi jollaki lukijalla saattaa tuottaa vaekeuksia sen näkeminen-Näen ollen taian pysyä tutussa mustassa.

Tietysti oes helepompaa kun jotenki saes tekstit ruutuun konstaelematta, niin ku vanahassa konneessa. Jossaki se vitsi piilee en vaen tiijä missä. Kun se raahaa kaeken leikkelepöyvän kaotta. Entinen lämmäötti tekstin suoraan tähän aokkoon. Puuttuuko tästä joku sovellus ta mitä helevetin jippoja ne on? Pieni immeinen tuntee ihtesä niin avuttomaksi tämmösten asioihen eessä, joeta ei ymmärrä. Jospa se joskus valakenee. Jos joku antas vikin mitä voes kokkeilla?

-O-