ja juorupuhetta sitä kiertellee tuolla maalimanraetilla. Eipä oekein taho tämmönen lyhyveenajatteleva pysyvä mutkassa.

Vaatimukset tämänpaäevän immeiselle on aevan mahottomat. Pitäs olla nuori ja nätti ja aenaki muotikasPitäs osallistuva, pitäs käyvvä tijatterissa, pitäs käyvvä siellä ja täällä ja mikä pahinta, mitä enempi ikkää sitä suurmmat on vaatimukset. Sehän on vaarallista heittäötyvä passiiviseksi

Ennenvanahaan vanahat immeiset ottivat iisisti. Ei niihen tarvinnu rynnistää rinta rottinkilla. Kahtelivat ja mietiskelivät joskus jopa ottivat kantaa. Vaen seoli täösin omaehtoesta. Nykyvään vanahat remppasee maratonija ja kieli vyön alla jumppaavat ja seksijä pittä'ä olla iliman rajotuksija..Jos luonto alakaa tehä esteitä otetaan kemija avuksi.

Silläkää ei oo välijä kuka on vastapuoli. Sama sukupuoli käö. Papittii on alakaneet meleko vappaasti osallistumaan maallisen elämän tapohin. Ohan sitä ehkä ollu ennenki vaen sejoo tullu ilimi.?

Emminä sillä, ettei näen saes olla. Yritin vaen kummastella kuinka ajat on muuttuneet.. Ennen vanahat hyrrytteki virsijä ja hartaena ja vakkaalla mielellä elivät elämän iltaa. Nykysin hommahoetuu pienessä pirtelössä päevätansseissa jopa joskus kesken tanssin kupsahtaen.  Haetanneeko tuo?