päevä päevältä, millonka se sixpäkki on naotittavassa virreessä. Sanovatten jotta sovut on kohillaan . Vaekka asijat ei lie heleppoja, mutta toki ne hoetaa pittää. Persumaenen piiloonvettäötyminen on raokkamaesta vastuunpakkoeluva. Toevotaan että seki kupla aekanaan puhkijaa ja kansa antaa tuomijosa luikureille.Politiikka ei saesi olla pellaamista oman vallanhimon ajamana.

Mitä helevetin hyötyvä oli immeisille lähtijä vouhottaan moesen kelekkaan. Eripurasuus ja pahansuopuus ja änkyryys ei ole koskaan tuottanut muuta kuin vihaa ja katkeruutta , pettymyksiä ja turhija kustannuksia. Vaekka asijat riitelee, eikä kaekkijen ihimisryhymijen evut oo hetikää samat niin kumminkin elämässä pitää mennä päevä kerrallaan etteenpäen. Jokkaesen pittää saaha jotakin vievyksi läpi. Seon sitä tasapuolisuutta.

Toevotaan että uusi hallitus on pian valamis ja se hallittee tasapuolisesti 4vuotta. Tietenki kansa on aena tyytymätön, jokkaesen pitäs saaha enempi kun naapuri. Olis tarpeen immeistenkin vilasta välillä peiliin. Kattuva sitä levijää naamaa ja kysyvä iteltään: Onko tosiaan minulla eväästä puutetta?

Jos menee kumminkin huonosti. Silloinkin voi kysästä iteltään, onko tullut elettyä varojensa mukaan. Veleka ja loestoelämäkun vaatii maksajasa. Ite siitä pittää vastata. Minnoon aenaki aena koettanu tulla omilla toemeen. Toki velekaa on ollu - palijoki - vaen kaekki on maksettu ajallaan  -O-