Se vaen raksuttaa, hittaasti mutta varmasti, Vuorokauvet vennyy viikoeksi ja kuukaosien kaotta vuosiksi. Siinä konneessa ei taija vikoja ilimetä. Ei näö hijastavan tsunamit ei järistykset. Aena sekunnin tuahhesosan tarkkuuvella pallo puöröhtää akselisa ympäri.

Eik siinä kaekki, niin ku nykyvään sanotaan. Pallo mennä hilipasee ommaa rattaasa, kuin kiskoella semmosta votakkata, ettei sitä etes ossaa ajatella, se kun ei tunnu eikä näö missään, se kun tuo ilimakehä seoraa samassa rytäkässä mukana.

On se vaen jännä juttu miten tarkoen ajateltuva ja totteotettuva kaekki systeemit on. Kaekki on suunniteltu etukätteen. Ei voe olla sattumaa, että maapallon akseliki vänöttää kallellaan, että vuuenajat ovat mahollisija Lieneekö moesta systeemijä muissa taevaankappaleissa, vae onko tämä Telluksemme aenuva moenen?Kuuhan vissiin vaen möllöttää naama meihin päen koko ajan, mitä lieneekää siellä takana?

Maalimassa monta on ihimeelstä asijaa. Eipä niitä etes kaekkija hoksaa. Tiijä vaekka noessa uskonnoessa on sitteki jottae totta mukana. Kukkaa eijoo palannu kertomaan. Rajalla käöneet ei tiijä mitä siellä sisällä on.

Oho, jopa meni jutut liijan vakavalle puolelle. Parempi lopettaa tällä kertaa, ettei kokonaan mee henkimaaliman touhuksi. Joten nähhään taas huomenna jos Luoja suo? -O-