kun hunajata tekisi mieli ja suaki vaen tikkuja kieleen. Perusviisaoshan on ettei pijä nuolasta ennen ku tipahtaa.

Persut näöttää jo lipovan niin ku oesi tippunu jo hunajapisaroeta nieltä asti. Ite Timo Soeni istu niin puleerattuna eilen Ykkösaamussa. Poeka käöttäöty kuin peli oesi jo pelattu, vaekka ei oo vielä ees hutunkeittuva suoritettu,

Poetsu jo jako ministerisalakkuja ja itelle tietysti pääkanisterin pestijä. Ei kae siinä vaekka oesikki, vaen kun ne vaalittii pitäsi ensin käyvvä.

Soeni kyllä on esillä metijassa, kumma kun kukkaa ei valita, että liikaa. Ennenhän Herra ite on valittanu ettei saa ruutuun naamaa näkyviin. No ei tuota kyllä huvikseen kato ees sujittuna, saatikka sitte arkikunnossa.

Sanotaan että - Kyllä kansa tietää, mutta tietääkö sittenkään? Eiköhän se kansan tieto ole sitä mediasta kaapattuva. Vain harva osaa ajatella omillaan... Massan mukana sitten mennään vaekka kuilun partaalle ja hypätään tuntemattomaan jos näöttää muutos olevan tievossa.

Muutos voi olla myös huonompaan päin. Katteettomat suuret lupaokset eivät kansankakkuva lisää. Eikä kenenkään hyvinvointi ole kiinni jostakin maahanmuuttajasta. Paremminkin päinvastoin. Työntekijät vähenee huimaa vauhtia. Varsinkin vähemmän vaativat työt jää tekemättä, kun kohta koko kansa on akateeminen Herra! Kuka sellainen vessanpyttyä jynssää? Ikävä kyllä. -O-